Een creatief ontwerp

Een klant heel gelukkig maken met zijn creativiteit, dat vindt Robert het mooiste van zijn vak. Hij heeft 26 jaar ervaring in het ontwerpen van droomkeukens. Hij weet precies wat de mogelijkheden zijn en waar mensen blij van worden. Want naast mooi, moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. U kunt ervan uitgaan dat u een goed advies krijgt, gebaseerd op ervaring.

Exclusieve keukens

Bij Bourgonje Keukens vindt u exclusieve keukens die u nergens anders zult zien. Luxe keukens van massief hout, puur natuur en karakteristiek. Maar ook zeer strakke keukens in hoogglans wit of juist heel bijzonder in mat zwart. Modern, robuust, strak, landelijk, eigentijds; wat uw stijl ook is, wij ontwerpen de keuken die bij u past. Ook op het gebied van keukenbladen, apparatuur en accessoires is vrijwel alles mogelijk. Laat uw wensen aan ons weten!

Geen exclusieve hoge prijzen

Hebt u al een droomkeuken in gedachten? De kans is groot dat wij ‘m binnen uw budget kunnen realiseren. We hebben materialen die mooi en toch heel betaalbaar zijn. Zo leveren we keukens met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk kunt u iedere keuken zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Daarnaast is de investering eenvoudig in maandelijkse termijnen te betalen via het Beter-Wonen-Plan van Finance Bizniz.

Wij denken graag mee in wat u wel of juist niet nodig hebt in uw keuken. We adviseren over mogelijke besparingen, waar u geen spijt van krijgt. Met 26 jaar ervaring zijn we daar heel creatief in geworden.

Robert Bourgonje

Bourgonje Keukens

Adres: Lindeplein 4 te Oisterwijk
Telefoon: 013 – 850 83 27

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 17:00 uur
Woe 10:00 17:00 uur
Don 10:00 17:00 uur
Vrij 10:00 17:00 uur
Zat 10:00 17:00 uur

E-mail: robert@bourgonjekeukens.nl
Website: www.bourgonjekeukens.nl