De Jong Kozijnen

Inclusief montage en beglazing plaatsen

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in kozijnen op maat. Elk type kozijn in ons assortiment kunnen we voor u op maat maken. Houten kozijnen op maat zijn populair vanwege de robuustheid, goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. Een overzicht van ons complete assortiment vindt u op onze website.

De Jong Kozijnen kan uw kozijnen perfect op maat maken, omdat wij uitsluitend gebruik maken van hardhout. Dit type hout is zeer goed te bewerken voor optimale aansluiting op uw gevel. Hierdoor heeft u geen warmteverlies of ongewenste tocht en stookt u niet voor niets.

Wij produceren, monteren en lakken alle houten kozijnen in eigen beheer, waardoor we voor 100% garant kunnen staan voor de hoge kwaliteitnorm die wij nastreven.

Houten kozijnen op maat

In onze showroom te Oosterhout bent u van harte welkom voor advies op maat, maar wij komen uiteraard ook graag op locatie adviseren. Ons aanbod houten kozijnen bestaat uit:

  • Houten raamkozijnen
  • Houten deuren
  • Houten vouwwanden
  • Houten schuifpuien
  • Houten tuindeuren
  • Houten veranda’s

Meer informatie over de prijzen van onze op maat gemaakte kozijnen vindt u op onze website. U kunt daar ook een gratis offerte aanvragen.

Kozijnen op maat: de voordelen

Kozijnen op maat hebben vele voordelen:

  • Onze kozijnen passen altijd perfect.
  • We lakken uw kozijnen af in iedere gewenste kleur.
  • Onze kozijnen zijn voorzien van energiebesparend HR++ glas.
  • Een veilig gevoel dankzij het Politie Keurmerk.

Wij maken ook  houten schuifpuien, vouwwanden en houten veranda’s en vergroten daar uw leefomgeving mee. De Jong Kozijnen biedt ook nog extra mogelijkheden voor uw kozijnen op maat. Denk aan beglazing, deurbeslag en raam-horren. Onze kozijnen zijn niet alleen op maat, maar ook zeer compleet.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw kozijnen gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Een belangrijke reden om voor De Jong Kozijnen te kiezen is het feit dat we officieel FSC® gecertificeerd zijn. Enkel duurzaam verkregen hout wordt gebruikt om onze kozijnen te fabriceren.

Twijfel daarom niet langer en neem contact op met ons.

De Jong Kozijnen B.V.

Adres: Everdenberg 44 te Oosterhout
Openingstijden: 08:00–17:00
Telefoon: 0162 – 49 50 05

E-mail: info@dejongkozijnen.nl
Website: www.dejongkozijnen.nl