ENKA Keukens

Al meer dan 20 jaar verkopen wij kwaliteitskeukens en verzorgen we de deskundige montage ervan. ENKA–Keukens staat bekend voor zijn goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

Ons harde werken en de visie om klanten compleet te ontzorgen bij het samenstellen van een nieuwe keuken betaalt zich uit.

Wanneer u een onafhankelijk advies wenst en een breed aanbod van keukens wilt ervaren, bent u van harte welkom in onze showroom van 1000 m². Al onze keukens zijn van hoge (Duitse) kwaliteit en worden ingekocht via de KuchenTreff organisatie.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Persoonlijke aandacht

Onze persoonlijke betrokkenheid bij het creëren van de gewenste droomkeuken is voor Enka Keukens als vanzelfsprekend. Voor veel klanten de reden om ons aan te bevelen en na jaren weer terug te komen voor een nieuwe keuken.

Binnen ieder budget stellen wij een keuken samen die past bij de door uw gewenste sfeer en stijl en uw behoefte aan gebruiksgemak en comfort. We hebben een zeer uitgebreid programma in kasten, keukenbladen en apparatuur. Daarnaast regelen we voor u de deskundige montage.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze gezellige showroom voor een kennismaking en een goed adviesgesprek met een lekker kopje koffie.

Enka Keukens

Adres: St. Laurensdreef 20 te Utrecht
Telefoon: 030 – 24 68 205

Openingstijden:

Ma 13:00 18:00 uur
Di 09:30 18:00 uur
Woe 09:30 18:00 uur
Don 09:30 21:00 uur
Vrij 09:30 18:00 uur
Zat 09:30 17:00 uur
Zon gesloten

E-mail: info@enkakeukens.nl
Website: www.enkakeukens.nl