WAAROM FOUW LIVING?

Al jarenlang is de Fouw woning –en projectinrichting een begrip in Zuid Holland en de wijde omgeving. Voor uw trap en vloeren verschaft de Fouw een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en gaan altijd zeer precies te werk. Er wordt gezorgd voor een hoge afwerkingskwaliteit, veiligheid en deskundigheid. Aan het eind van de werkdag zorgen onze vakmensen er ook voor dat alle rommel weer wordt opgeruimd!

Wij gaan altijd te werk aan de hand van uw wensen, niets is te gek voor de Fouw. Vervolgens kunt u rekenen op een perfecte service en zorgen we voor het gewenste resultaat.

Ons uitgebreide assortiment zorgt er ook voor dat uw trap en vloeren uitblinken in uw huis en perfect passen bij uw interieur. Zo creëren we met een nieuwe vloer of een gerenoveerde trap een aangenaam thuisgevoel!

Traprenovatie door specialisten

Bent u op zoek naar een traprenovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres omdat de Fouw, als het aankomt op traprenovatie en het leggen van allerlei soorten vloeren, bij uitstek de specialist is. Ons uitgebreide assortiment, ervaring en het denken in oplossingen zorgen ervoor dat elke open, dichte of wenteltrap een juweeltje wordt in uw huis of op uw kantoor!

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en leveren op zeer korte termijn een prachtige traprenovatie. U kunt met een traprenovatie kiezen uit vele materialen. Wij kunnen uw trap bekleden met hout, laminaat of pvc en afwerken met of zonder stootblokken of aluminium profielen. Het is zelfs mogelijk om verlichting in de traptreden of de armleuningen aan te brengen!

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw woningverbetering gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is, indien het zaken betreffen die “aard en nagel vast” zijn. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Hoe wij te werk gaan

Het hele traject van traprenovatie of vloeren wordt in een persoonlijk gesprek met u doorgenomen. Het opmeten van de trap en het leveren van het materiaal horen daarbij, maar ook nemen we alle tijd om de kleur en het type hout,laminaat of pvc met u uit te zoeken. Wilt u zelf uw aan de gang met uw trap of vloer? Bij ons wordt u uitvoerig geïnformeerd over het leggen en/of plaatsen.Daarnaast kunnen wij alle benodigde materialen leveren om zelf tot een mooi eindresultaat te komen! Omdat er met traprenovatie zoveel mogelijkheden zijn willen wij u graag uitnodigen in onze showroom in Zwijndrecht.

Neem voor een afspraak contact op met ons.

Afbeeldingsresultaat voor your floor logo

powered by Your Floor

Fouw Living

Adres: H.A Lorentzstraat 111 te Zwijndrecht
Telefoon: 078 – 737 01 21

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 12:00 16:00 uur
Woe 12:00 16:00 uur
Don 12:00 16:00 uur
Vrij 10:00 16:00 uur
Zat 10:00 16:00 uur

E-mail: info@designtrapbekleding.nl
Website: www.trapbekledingshop.nl