Grando Hengelo

Betaalbaar keuken- en bad-design, dat is waar Grando Hengelo voor staat. Of u nu op zoek bent naar een design keuken of een romantische badkamer, bij Grando Hengelo bent u aan het juiste adres.

Bezoek onze vestiging aan de Höltersweg en laat u inspireren door ruim 1.000 m² aan stijlvolle keuken- en badkamermodellen

Ook voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Hengelo aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Daarnaast verzorgen wij alles tot in de puntjes: dat wil zeggen service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Virtuele keuken

Met het 3D-theater kunt u in uw nieuwe virtuele keuken rondlopen. Via de 3D-techniek krijgt u een perfect beeld van uw keuken, die we voor u hebben ontworpen. Onder het genot van een kopje koffie worden uw ideeën geïnventariseerd en maken we een ontwerp.

Het ontwerp wordt vervolgens verwerkt via een automatiseringsprogramma en digitaal geprojecteerd op een groot scherm van 4 x 4 meter in een speciale ruimte in de showroom. U krijgt een speciale bril op waardoor de keuken 3-dimensionaal is te zien en het beeld beweegt, waardoor u als het ware door de keuken loopt.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Inspirerende ervaring

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ons team staan voor u klaar om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Hengelo!

Marcel Zeggelink, franchisenemer

Grando Hengelo

Adres: Holtersweg 17 te Hengelo
Telefoon: 074 – 29 19 137

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 18:00 uur
Woe 10:00 18:00 uur
Don 10:00 21:00 uur
Vrij 10:00 18:00 uur
Zat 10:00 18:00 uur
Zon 12:00 17:00 uur

E-mail: hengelo@grando.nl
Website: www.grando.nl