BUITENGEWOON TEVREDEN KLANTEN

Met meer dan 30 jaar keukenervaring een reden temeer om bij Huysmeesters binnen te stappen en een keuken of badkamer uit te zoeken.

Een keuken of badkamer koop je niet ieder jaar en de keuze in vormen, stijlen, kleuren en apparaten is enorm. Heeft u een keuze gemaakt dan wilt u dat deze past bij uw stijl, uw huis en budget en dat deze vakkundig geplaatst wordt.

Meteen de beste prijs

Als familiebedrijf hebben we belang bij tevreden klanten en doen we er alles aan om dit te realiseren. We hebben praktisch alle merkapparatuur, van het meest eenvoudige tot de meest luxe apparaten. Geen poespas en eindeloos onderhandelen over korting maar meteen de beste prijs.

U mag best een offertes meenemen en ons daar een advies over vragen. Uiteraard maken we mooie 3D tekeningen. Zo kunt u bij de koop al zoen hoe het straks gaat worden. Leuk om vrienden en bekenden te laten zien wat u gekocht heeft.

Plaatsen van keukens en badkamers doen we in eigen beheer, zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en heeft u 1 aanspreekpunt. We verzorgen tekeningen en geven aan waar de aansluitpunten moeten komen. Indien gewenst verzorgen we voor u de demontage van de oude keuken en zorgen dat de aansluitpunten op de juiste plaats komen.

Verbouwen

Ook kunt u bij Huysmeesters terecht voor bouwen of verbouwen van uw huis, verwarmingsinstallaties, loodgieterswerk , stucwerkzaamheden , kozijnen in hout en kunststof, dak-werkzaamheden enz. Voor het realiseren van deze zaken beschikken wij over de juiste vakmensen en ervaring. Alles perfect geregeld om u te ontzorgen.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Kom vrijblijvend langs

Bekijk in onze showroom op een gezellige en ongedwongen manier al het moois dat Huysmeesters Keukens & Badkamers u te bieden heeft. De koffie staat klaar.

Huysmeesters Keukens & Badkamers

Adres: Huisbergerstraat 95 te Heerlen
Telefoon: 045 – 52 42 602

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 17:30 uur
Woe 10:00 17:30 uur
Don 10:00 17:30 uur
Vrij 10:00 17:30 uur
Zat 11:00 15:00 uur
Zon gesloten

E-mail: info@huysmeesters.eu
Website: www.huysmeesters.eu