Over Keukensale

Keukensale is een landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keuken-accessoires. Wij bieden Duitse keukens van topkwaliteit en apparatuur van A-merken tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Onze prijzen zijn helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij hechten we aan persoonlijk contact en voorzien wij u van deskundig advies. De eigenaar is overigens ook altijd zelf in de winkel aanwezig.

We hebben verzorgde showrooms met diverse keukenopstellingen die u de laatste modellen en trends op keukengebied tonen. Ook maken wij een gratis ontwerp en komen wij zelf bij u thuis om de keuken in te meten.

Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit uw eigen regio. Aan alles is dus gedacht!

Met plezier

Onze ervaren keukenadviseurs denken met u mee! Vanaf de eerste 3d-tekening tot aan de installatie van uw nieuwe droomkeuken staat Keukensale garant voor eerlijk, helder en professioneel advies om samen met u uw droomkeuken samen te stellen.

Uw droomkeuken die uiteraard past binnen uw budget, interieur en die voldoet aan al uw wensen qua apparatuur, luxe en comfort. Het kopen van een nieuwe keuken is leuk, vertrouwd en voordelig bij Keukensale Almere!

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

dé keukenwinkel met flair

Keukensale Almere heeft alles in huis om jouw nieuwe keuken tot een succes te maken. We bieden keukens in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen. Samen met u stellen we uit het enorme scala aan kasten, bladen en apparaten uw individuele droomkeuken samen. Een lage prijs echter maakt deel uit van iedere keukenopstelling.

Kom eens vrijblijvend langs bij Keukensale Almere voor een lekker kopje koffie en ontdek het plezier en gemak van een speciaal voor jouw samengestelde keuken.

Keukensale Team Almere

Keukensale Almere

Adres:  Markerkant 10-30 te Almere
Telefoon: 036 – 73 70 127

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Don 10:00 21:00 uur
Vrij 09:30 17:30 uur
Zat 09:30 17:30 uur
Zon gesloten

E-mail: almere@keukensale.com
Website: www.keukensale.com