Over Keukensale

Keukensale is een landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keuken-accessoires. Wij bieden Duitse keukens van topkwaliteit en apparatuur van A-merken tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Onze prijzen zijn helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij hechten we aan persoonlijk contact en voorzien u van deskundig advies. De eigenaar is ook altijd zelf in de winkel aanwezig.

We hebben verzorgde showrooms met diverse keukenopstellingen die u de laatste modellen en trends op keukengebied tonen. Ook maken wij een gratis ontwerp en komen wij zelf bij u thuis de keuken inmeten.

Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Aan alles is dus gedacht!

Met kennis en ervaring

Onze ervaren keukenadviseurs denken met u mee! Vanaf de eerste 3d-tekening tot aan de installatie van uw nieuwe droomkeuken staat Keukensale garant voor eerlijk, helder en professioneel advies om samen met u uw droomkeuken samen te stellen.

Uw droomkeuken die uiteraard past binnen uw budget, interieur en die voldoet aan al uw wensen qua apparatuur, luxe en comfort. Het kopen van een nieuwe keuken is leuk, vertrouwd en voordelig bij Keukensale Capelle!

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

dé keukenwinkel met advies op maat

Keukensale Capelle a/d Ijssel heeft alle benodigde kennis en ervaring om voor u een mooie en gebruiksvriendelijke keuken samen te stellen. Aan de door ons ontworpen en geplaatste keuken beleeft u tot in de lengte van jaren plezier.

We bieden keukens aan in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Echter welke kleur of uitvoering u ook kiest, een lage prijs maakt er altijd deel van uit.

Kom gerust geheel vrijblijvend langs bij Keukensale Capelle voor een kopje koffie en ontdek het plezier en gemak van een keuken die in jouw eigen persoonlijke stijl is ontwikkeld!

Team Keukensale Capelle a/d Ijssel

Keukensale Capelle a/d Ijssel

Adres: Lylantse Baan 14
Telefoon: 010 – 45 82 677

Openingstijden:

Ma 13:00 17:30 uur
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Do 09:30 17:30 uur
Vrij 09:30 21:00 uur
Zat 10:00 17:00 uur
Zon 12:00 17:00 uur


E-mail:
 capelle@keukensale.com
Website: www.keukensale.com