Keukenland Design, een begrip!

Keukenland Design al ruim 16 jaar een begrip in de keukenbranche. Keukenspeciaalzaken met de naam ‘Keukenland Design’ zijn er voor consumenten die tijdens de aankoop van een keuken behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, vertrouwen en eerlijk advies.

Ons zeer uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor iedereen, of u nu op zoek bent naar een landelijke, een moderne keuken of een keuken met design uitstraling. Ook voor maatwerkkeukens bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Keukenland Design Wolvega nemen we graag de tijd voor u om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren en denken we graag met u mee. En niet onbelangrijk: wij zoeken altijd naar een oplossing die past binnen uw budget zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

een goede naam in de regio

Wij werken door heel Nederland en hebben vele tevreden klanten in de regio Wolvega, Steenwijk, Giethoorn, Havelte, Heerenveen, Meppel maar ook in de Polder, Groningen, Apeldoorn, Nijmegen, Huizen en Lage Vuursche! Want dat krijg je met een goede naam: wij zijn niet zomaar een keukenzaak….wij zijn Uw Keukenspecialist.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze vestigingen, de koffie/thee staat voor u klaar.

Keukenspecialist Wolvega

Adres: Grindweg 149 te Wolvega
Openingstijden: 10:00–17:00
Telefoon: 0561 – 61 02 68

Openingstijden:

Ma Op afspraak
Di 10:00 17:00 uur
Woe 10:00 17:00 uur
Don 10:00 17:00 uur
Vrij 10:00 17:00 uur
Zat 10:00 16:00 uur

E-mail: info@keukenwolvega.nl
Website: www.keukenwolvega.nl