Over ons

In 1988 startte John de Laat in Tilburg. In deze tijd verkocht John dan ook alleen maar Miele producten. Al snel groeide het Miele keukencentrum uit tot een succesvolle zaak en werd de naam veranderd in Keukenstudio John de Laat. Met deze naamswijziging werden ook een aantal merkkeukens aan het programma toegevoegd.

Ontwerp

Uw droomkeuken start met een ontwerp. Op basis van uw wensen tekenen wij uw keuken uit. Indien u dat wenst, maken wij ook een 3D ontwerp van uw keuken!

Productie

Bij ons draait alles om kwaliteit, wij werken alleen met de beste ingrediënten. Daarom worden al onze keukens ook vervaardigd in Nederland.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Plaatsing

In overleg met u plaatsen wij uw keuken en sluiten alle apparaten aan. Zo kan u meteen aan de slag in uw nieuwe droomkeuken!

Koffie

Bij ons komt u als het ware in een huiskamer terecht, waar u deskundig wordt geholpen om uw ideale kwaliteitskeuken samen te stellen. Kom vrijblijvend langs voor een goed gesprek, een lekker kopje koffie en een betaalbare droomkeuken.

Keukenstudio John de Laat

Adres: Bosscheweg 32 te Berkel Enschot
Telefoon: 013 – 543 72 24

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Don 09:30 17:30 uur
Vrij 09:30 17:30 uur
Zat 10:00 16:00 uur
Zon gesloten


E-mail:
 info@johndelaat.nl
Website: www.johndelaat.nl