Keukenstudio Rijnmond

Keukenstudio Rijnmond is een jong bedrijf, echter onze adviseurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en met een geheel eigen visie. De keukenbranche staat al jaren bekend om de opdringerige verkooptechnieken met bruto prijzen, ongeloofwaardige hoge kortingen en acties die de consument uiteindelijk zelf betaald. Wij communiceren een netto en eerlijke prijs, zonder de druk om direct te moeten tekenen.

Top kwaliteit voor ieder budget

Keukenstudio Rijnmond werkt met de beste keukenfabrieken van Duitsland wat de kwaliteit van je nieuwe keuken garandeert. Door slim in te kopen leveren wij topkwaliteit keukens tegen scherpe prijzen. Daarom kan Keukenstudio Rijnmond binnen ieder budget een keuken leveren. We denken met je mee om jouw keuken zo optimaal mogelijk samen te stellen.

Keukenapparatuur

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor keukenapparatuur. Jouw droomkeuken is pas compleet met de juiste apparatuur. Samen met onze adviseurs beslis je welke apparatuur geschikt is voor jouw keuken.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Plaatsing

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde relaties hebben wij vakkundige, ervaren en bevlogen monteurs die net dat stapje extra willen en kunnen zetten om uw keuken tot in detail af te werken. Naast een huisbezoek van een van onze medewerkers, waaraan een eerste meting is vooraf gegaan, voeren wij desgewenst ook meerwerk zoals; leidingwerk, aanpassing meterkast, bouwkundige aanpassingen uit.

Kom langs

Voor een deskundig advies op maat komt u het beste vrijblijvend langs bij ons. De koffie staat klaar.

Keukenstudio Rijnmond

Adres: Hoefsmidstraat 46b te Hoogvliet
Telefoon: 010 – 22 34 575

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Don 09:30 17:30 uur
Vrij 09:30 21:00 uur
Zat 09:30 17:00 uur
Zon gesloten


E-mail:
 info@keukenstudiorijnmond.nl
Website: www.keukenstudiorijnmond.nl