Over Keukenstunter

Keukenstunter is een snel groeiende franchiseformule in keukens en toebehoren, waaronder; keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keuken-accessoires. Wij bieden Duitse keukens van topkwaliteit en apparatuur van A-merken tegen absolute stuntprijzen.

Geen snelle verkooppraatjes of vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar meteen de beste deal. Daarbij ondersteunen we u graag met deskundig keukenadvies en staan we klaar voor een deskundige montage van uw nieuwe keuken.

We hebben prachtige showrooms met diverse keukenopstellingen die u de laatste modellen en trends op keukengebied tonen. Ook maken wij meteen gebruik van de gelegenheid om u op de hoogte te stellen van de laatste stunts, zodat u niet voor niets bent gekomen.

Met verstand van zaken!

In onze showrooms zijn steeds ervaren keukenadviseurs aanwezig. Vanaf de eerste 3d-tekening tot aan de installatie van uw nieuwe droomkeuken staan we voor u klaar.

Een droomkeuken die uiteraard past binnen uw budget, interieur en die voldoet aan al uw wensen qua apparatuur, uitstraling, luxe en comfort. Bij Keukenstunter maken we een feestje van het kopen van een nieuwe keuken!

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Keukenstunter Naaldwijk

Bij Keukenstunter Naaldwijk hebben we alle kennis en ervaring in huis om uw nieuwe keukendroom in zijn volledigheid te laten uitkomen.

We bieden keukens aan in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Echter welke keuken u ook kiest, hoge kwaliteit en een lage prijs maakt er altijd deel van uit.

Kom langs voor een lekker kopje koffie en laat u inspireren.

Felix Quartero, franchisenemer

Keukenstunter Naaldwijk

Adres: Gezelstraat 7 te Naaldwijk
Telefoon: 0174 – 76 91 25

Openingstijden:

Ma 13:00 17:30 uur
Di 10:00 17:30 uur
Wo 10:00 17:30 uur
Do 10:00 17:30 uur
Vrij 10:00 21:00 uur
Zat 10:00 17:00 uur
Zon 12:00 17:00 uur

E-mail: naaldwijk@keukenstunter.com
Website: www.keukenstunter.com