Over ons

Kitchen Restyle Keukenrenovatie is als lokale renovatiespecialist gestart in 2009. Sinds de start zijn wij explosief gegroeid en werken er momenteel meer dan 30 keukenrenovatie specialisten in heel Nederland.

Er is dus altijd een specialist bij u in de buurt! De Kitchen Restyle keukenrenovatie specialist in uw regio is niet alleen uw adviseur maar ook uw aanspreekpunt vanaf de offerte tot en met de oplevering.

De keukenrenovatie specialisten van ‘Kitchen Restyle’ staan garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en objectief advies. De specialisten kunnen u adviseren over nieuwe keukendeuren, werkbladen, inbouwapparatuur en alle andere materialen in uw keuken.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Nieuwe keukendeurtjes kunnen uw keuken al direct een moderne look geven. Onze keukenfronten worden in onze eigen fabriek op maat voor u gemaakt door de beste vakmensen en de modernste machines.

Hierdoor kunnen wij goedkope keukendeuren leveren met de hoogste kwaliteit. Bovendien geven we tot 5 jaar volledige garantie op al onze deuren, fronten en panelen. Doordat de keukendeurtjes op maat worden gemaakt kunnen wij alle merken keukendeuren vervangen.

Nieuwe apparaten

Kitchen Restyle keukenrenovatie is leverancier van vele bekende merken inbouwapparatuur, ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken. Wij bezorgen de apparatuur niet alleen bij u thuis, we bouwen het ook bij u in!

Om bij ons een goede prijs te ontvangen voor diverse inbouwapparatuur, kunt u ons bellen op 085 – 0654648. Ook als u nog niet weet welk merk of type u zoekt, maar wel bepaalde eisen en wensen heeft helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw keuken!

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keukenrenovatie gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Meer weten?

Bel voor een afspraak of neem direct contact op met de adviseur in uw regio. Ook kunt u ons e-mailen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lodewijk Oppenhuis, directeur

Kitchen Restyle

Adres: Grindweg 149 te Wolvega
Openingstijden: 10:00–17:00
Telefoon: 0561 – 61 02 680

Openingstijden:

Ma Op afspraak
Di 10:00 17:00 uur
Woe 10:00 17:00 uur
Don 10:00 17:00 uur
Vrij 10:00 17:00 uur
Zat 10:00 16:00 uur

E-mail: info@kitchenrestyle.nl
Website: www.kitchenrestyle.nl