Over KüchenTreff

Keukens zijn onze passie, maar toch staan u en uw wensen bij ons in het middelpunt. De koop van een keuken is een persoonlijke keuze, die niet alleen maar van het budget afhangt. Belangrijk is ook de individuele smaak en stijl alsook de ruimtes en natuurlijk de mensen die dagelijks in de keuken bezig zijn.

Bij KüchenTreff staat u een grote diversiteit aan keukenfronten, werkbladen, innovatief toebehoren zoals de modernste en energiezuinige keukenapparatuur ter beschikking. Topmerken van bekende fabrikanten zijn scherp geprijsd. Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw nieuwe keuken, kunt u bij ons terecht. Want in iedere fase van de keuken aankoop staan wij persoonlijk voor u klaar.

Onze medewerkers worden regelmatig geschoold. Zo zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de actualiteit en zijn ze iedere dag bezig met het uitkijken naar de nieuwste trends.

KüchenTreff Dordrecht

Wij zijn Sander en Berry, twee lokale ondernemers die de regio en de mensen die er wonen zeer goed kennen. Met ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche bent u bij ons aan het juiste adres voor advies op maat. Bij ons staat u als klant centraal! Uw wensen en ideeën zullen wij, samen met u, vertalen naar uw droomkeuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een bijzondere designkeuken of een strakke moderne keuken; wij zijn van alle markten thuis!

Rechte keukens, hoekkeukens, kookeilanden, schiereilanden, parallel opstellingen en u-keukens; u vindt ze allemaal in onze gezellige splinternieuwe showroom aan de Woonboulevard Dordt, al jarenlang de plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Dordrecht

Onze prachtige showroom is gevestigd in Dordrecht, de oudste stad van Holland, waar Nederland is ontstaan. Wij zijn trots op deze stad en trots dat wij in Dordrecht onze droom waar kunnen maken om onze klanten van hun droomkeuken te mogen voorzien!

Komt u gerust eens langs om te u te oriënteren op een nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar en we helpen u graag.

Sander en Berry

KüchenTreff Dordrecht

Adres: Mijlweg 55 B te Dordrecht
Telefoon: 078 – 64 71 886

Openingstijden:

Ma 12:00 17:30 uur
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Don 09:30 21:00 uur
Vrij 09:30 17:30 uur
Zat 09:30 17:00 uur
Zon gesloten


E-mail:
 info@kuechentreffdordrecht.nl
Website: www.kuechentreffdordrecht.nl