WELKOM BIJ KVIK BREDA

Al meer dan 30 jaar levert Kvik Deens design tegen lage prijzen. Ons innovatieve design, onze snelle levering en onze verrassend lage prijzen hebben een revolutie teweeggebracht in de keukenbranche. We houden vast aan dit concept en blijven het uitbreiden. Wij maken dus nog steeds designkeukens tegen verrassend lage prijzen…

Word je graag persoonlijk geholpen? Hou je niet van kletspraat en wil je gewoon een degelijk en eerlijk advies over jouw nieuwe keuken? Kom dan naar Kvik in Breda.

Waar Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat en elke klant ook echt klant is en blijft. In onze winkel staan we 7 dagen per week voor je klaar, met keuze­ advies en een bakje koffie of thee. Onze adviseurs hebben allemaal minimaal 10 jaar ervaring in de keukenbranche en worden continu getraind op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen.

ROBUUSTE KADERS OM IN TE LEVEN

Het dagelijks leven stelt hoge eisen aan uw keuken. Er moet zowel ruimte zijn voor eten koken en huiswerk maken alsmede voor late avonden met vrienden. En dat is precies wat je bij Kvik krijgt: kwaliteitskeukens die een schitterend kader vormen voor het hedendaagse leven. Dag in dag uit, jaar in jaar uit.

DOORDACHTE OPLOSSINGEN

Als je de laden en deuren van de keukens, badkamermeubels en garderobekasten van Kvik goed bekijkt, zal je zien dat de fronten met folie zijn bekleed. Dat betekent dat je een oplossing krijgt die veel duurzamer is dan met alleen lak. De duurzame folie garandeert minder krassen en minder vuil. En met normaal schoonmaken blijven de oppervlakken jaar in jaar uit als nieuw.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Mijn motto; “Het uitzoeken van een nieuwe keuken moet een feestje zijn. Geen gedoe, en een eerlijk advies. Niet voor niets staan al onze prijzen en acties online. Zo kan een ieder binnen zijn budget een droomkeuken uitkiezen.”

Otto Roem, eigenaar

Kvik Breda

Adres: Kruisvoort 86 te Breda
Telefoon: 076 – 51 40 492

Openingstijden:

Ma 11:00 17:30
Di 10:00 17:30
Woe 10:00 17:30
Don 10:00 21:00
Vrij 10:00 17:30
Zat 10:00 17:00
Zon gesloten

E-mail: ottoro@denbosch.kvik.nl
Website: www.kvik.nl