Leasen

Financial lease

✓ financiering voor een vervoersmiddel zoals een (Bedrijfs)auto, motor, caravan

✓ uitsluitend voor de zelfstandig ondernemer

✓ voor zakelijk en/of privé gebruik

✓ vervoersmiddel geldt als onderpand

✓ u profiteert als eigenaar van fiscale voordelen

✓ u blijft liquide om te ondernemen

✓ eventuele mogelijkheid tot sale and lease back is ook mogelijk;
u stelt u bestaande auto/equipment als onderpand om krediet te krijgen

 

Lease calculator

0 0
Lease vanaf: - p/m

Rente, Looptijd en Maandbedrag

U kunt kiezen uit verschillende looptijden van 6 tot 60 maanden. Bij Finance Bizniz kiest u voor de zekerheid van lage rentepercentages die vast staan gedurende de looptijd. Er gelden geen kilometerbeperkingen en bij de meeste contracten is er bij vervroegde terugbetaling geen boete verschuldigd. Van contracten zonder vaste rente of een boete bij vervroegde terugbetaling maken wij expliciet melding.

Slottermijn

Bij een aantal contractvormen is het mogelijk om zogenaamde slottermijn op te nemen, waardoor u niet de complete aanschafprijs afschrijft. Het voordeel hiervan is dat de maandelijkse betaling lager wordt, het nadeel is echter dat er op het einde van de looptijd nog een bedrag open staat. Vaak wordt deze slottermijn voldaan met de opbrengst van de inruil. Het is altijd mogelijk om een aanbetaling (bijvoorbeeld door de inruilwaarde van uw huidige auto) te doen. Dit zorgt tevens voor een lagere maandelijkse betaling.

Makkelijk
online afsluiten
In een paar
stappen geregeld

Stel je vraag
direct via whatsapp

Inruil

In principe kunt u uw auto gedurende de looptijd inruilen voor een andere. In een aantal gevallen heeft u toestemming nodig van de bank. Wanneer er bijbetaald dient te worden kunt u dat contant doen of dient er nieuw financieringscontract opgemaakt te worden, waar het openstaande bedrag uit het vorige contract in wordt opgenomen.

Dit betekent dat we de aanvraagprocedure opnieuw moeten doorlopen om toestemming te krijgen van de bank.