Parel Keukens & Sanitair

De stijl van uw keuken wordt bepaald door verschillende factoren, zoals; kleur, uitvoering en te gebruiken materialen. Daarnaast heeft de grote van de ruimte invloed op de uitstraling en sfeer. Een keuken moet de ruimte raken en u passen als een maatpak.

Ons advies begint bij het bepalen van de juiste kleur en stijl van de keuken. Vervolgens bekijken we welke materialen hierbij aansluiten. Het “spelen” met de ruimte en het functioneel inrichten doen wij graag samen met u.

Hart voor keukens

Bij Parel Keukens & Sanitair beschikken we over de nodige keukenkennis en hebben we hart voor het vak. Door ons ruime aanbod en ons creatieve geest vertalen we uw wensen naar een schitterende en functionele keuken. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Ook Badkamers en Tegels

Ook wanneer u badkamerplannen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u verrassen door het complete aanbod en de aanbiedingen die we u bieden. In onze showroom is het allemaal tot in detail te bewonderen.

Vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd naar wat Parel Keukens & Sanitair voor u kan betekenen? Kom langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en een passend advies.

Parel Keukens & Sanitair

Adres: Markerkant 10-106 te Almere
Telefoon: 036-5302649

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 18:00 uur *
Woe 10:00 18:00 uur *
Don 10:00 18:00 uur *
Vrij 10:00 18:00 uur *
Zat 10:00 17:00 uur *
Zon 12:00 17:00 uur *

*) Volgens afspraak zijn we eventueel later open.

E-mail: info@parelkeukens.nl
Website: www.parelkeukens.nl