Peters Keukenwereld

Mijn naam is Peter Smeets van Peters Keukenwereld. Ruim 10 jaar geleden is mijn passie voor keukens ontstaan. Ik heb in de afgelopen 10 jaar bij verschillende keukenzaken keukens gepland, getekend en verkocht. Zowel de budgetkeukens als de hele exclusieve keukens zijn mij niet vreemd. Overal heb ik weer meer ervaring opgedaan en meer geleerd. Daarom weet ik nu precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Door goed te luisteren (en te onthouden) naar wat mensen zeggen en waar ze tegenaan lopen bij het kopen en vooral ook het gebruiken van een keuken, heb ik een betere manier gevonden om de klanten te helpen bij de aankoop.

Daarom heb ik besloten om zelf mensen te gaan adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe keuken of het renoveren van de bestaande keuken. Het is immers zo ongeveer de belangrijkste ruimte in uw woning, daar moet goed naar gekeken worden en dienen weloverwogen beslissingen gemaakt te worden.

Ik heb nu de vrijheid om te plannen en te maken waar de mensen naar vragen. Ik ben niet meer gebonden aan bepaalde merken of formules en de bijbehorende onmogelijkheden. Ik kan alles leveren, ook als u naar iets heel specifieks zoekt wat u elders gezien heeft.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Uw wensen staan centraal

Ik heb een selectie van uitsluitend, voor iedere wens, de beste merken en ik kan dit tegen zeer goede prijzen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige keuken of een luxe keuken, keukens voor in een project of naar echt maatwerk, ik kan u altijd helpen.

Neem contact met me op en samen kijken we naar de ruimte en de wensen en maken we samen een deugdelijk, origineel en praktisch ontwerp! Zodat de nieuwe keuken ook echt een aanwinst voor uw huis en de leefbaarheid ervan wordt!

De meerwaarde zit in de details!

Peters Keukenwereld

Adres:  Koevenderstraat 97 te Hoensbroek
Telefoon: 045- 30 30 653

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 09:30 17:30 uur
Woe 09:30 17:30 uur
Don 09:30 17:30 uur
Vrij 09:30 17:30 uur
Zat 09:30 16:00 uur
Zon gesloten

E-mail: info@peterskeukenwereld.nl
Website: www.peterskeukenwereld.nl