PORTAS Vakbedrijf Bosveld Houthandel

Portas is sinds 1974 uw specialist op renovatiegebied en wij, PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken van onze dienstverleningen. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons ervaren team adviseert u graag en gaan niet alleen op uw woonwensen in, maar vervullen ze ook!

Voor u veel geld besteedt aan nieuwe deuren, een nieuwe trap of keuken, is het zinvol om eerst naar alternatieve oplossingen te zoeken. En die bieden wij: naast renovatie-oplossingen van eersteklas kwaliteit, garanderen wij u een soepel verloop van de renovatie, stiptheid en vaste prijzen.

Houthandel Bosveld maakt deel uit van het PORTAS-verbond, de Renovatiespecialist Nr.1  in Europa, met vele vakbedrijven in 15 Europese landen en meer dan een miljoen tevreden klanten.

“Hout bestellen?? Bosveld bellen!!”

Houthandel Bosveld werd in 1956 opgericht door Gerrit Bosveld. Er werd tomeloze energie gestoken in de slogan “Hout bestellen?? Bosveld bellen!!”, die uitgroeide tot een in de regio alom bekende kreet. Dit zorgde ervoor dat de ruimte al snel te klein werd. Door het langzaam opkopen van huizen van buren werd uiteindelijk uitbreiding gevonden.

Aan de Sonsbeeksingel ontstond in de loop der jaren een Doe-Het-Zelf winkel. In de winkel zijn vrijwel alle materialen voorhanden om een klus tot een goed eind te brengen. Een welkome aanvulling op de zagerij!

De klusdienst is een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf geworden. Zo werd de Houthandel steeds meer een allround vakbedrijf, waar eigenlijk iedereen terecht kan. Van echte Doe-het-Zelver tot een ieder die het beter lijkt om de klus aan Houthandel Bosveld over te laten.

In 1989 besloot Gerrit om de Houthandel over te dragen aan zijn zoon Gert. Hij had inmiddels de nodige ervaring in het vak en Gerrit vond het tijd dat de Houthandel werd gedreven met nieuwe energie, op een manier die passend was voor die tijd.

DERDE GENERATIE

Al heel wat jaren zijn inmiddels (de twee zonen van Gert) Pascal en Menno actief in het bedrijf. Sinds 2010 is er in Apeldoorn een tweede vestiging geopend. Vanuit die vestiging zijn wij in de gelegenheid om in een nog groter gebied onze producten en diensten, waaronder tevens schuifkasten en veranda’s aan te bieden.

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten, neem dan contact op.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw deuren-, keuken- of traprenovatie, gespannen plafonds en schuifkasten op maat gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Portas Vakbedrijf Bosveld Houthandel

Adres: Sonsbeeksingel 71-72 te Arnhem
Telefoon: 026 – 44 33 386

Openingstijden:

Ma 09:00 18:00 uur
Di 09:00 18:00 uur
Woe 09:00 18:00 uur
Don 09:00 18:00 uur
Vrij 09:00 18:00 uur
Zat 09:00 17:00 uur
Zon gesloten

E-mail: info@houthandelbosveld.nl
Website: www.houthandelbosveld.nl