Filosofie Puur Keukens

“Luisteren naar de klant. En dat gedurende het hele traject. Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld.”

Eigenaar van Puur Keukens Peter van den Akker begeleidt u vanaf stap 1 tot aan de uiteindelijke oplevering. Door deze begeleiding die Puur Keukens u biedt, bent u verzekerd van een traject dat gesmeerd en in het gewenste tempo verloopt. Puur Keukens is in staat voor u een keuken te realiseren die voldoet aan de specifieke wensen van de klant én aan de hoge standaard die wij van onszelf eisen.

De filosofie van Puur Keukens bestaat uit de volgende aspecten:

  • Oprechte aandacht
  • Complete begeleiding
  • Realiseren van kwalitatief hoogstaande maatwerkkeukens
  • Perfecte nazorg

Goed luisteren leidt tot het juiste ontwerp

Een goed begin is het halve werk. Daarom is goed luisteren naar de klant van evident belang. Puur Keukens maakt daar genoeg tijd voor vrij. Hierdoor zijn wij nagenoeg altijd in staat uw maatwerkkeuken te realiseren. Enkele belangrijke vragen hierin zijn bijvoorbeeld:

  • Welke verlichting past bij uw keuken?
  • Welke materialen zijn toe te passen in uw nieuwe keuken?
  • Past de gewenste keuken bij de kleuren van uw interieur en de architectuur van uw woning?

Puur Keukens – fraai, modern en smaakvol

Bij Puur Keukens is passie voor het vak een groot goed. Vanwege de aanwezige vakkennis worden alle onderdelen van uw nieuwe keuken in onze eigen fabriek vervaardigd. Uw wensen worden bij Puur Keukens vertaald naar een uitgekiend en een ontwerp op maat. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de afspraken omtrent het tijdstip van levering, het overeengekomen budget en de andere persoonlijke wensen.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd naar wat Puur Keukens voor u kan betekenen? Benader ons voor een vrijblijvend gesprek en een passend advies omtrent uw toekomstige keuken. Zit u echter nog in de oriënterende fase? Kijk dan eens op de webpagina’s Keukens. En realiseer u, uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt!

Puur Keukens

Adres: Oude Baan 3a te Rosmalen
Telefoon: 073 – 69 90 363

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 17:30 uur
Woe 10:00 17:30 uur
Don 10:00 17:30 uur
Vrij 10:00 17:30 uur
Zat 10:00 17:30 uur
Zon gesloten

E-mail: info@puurkeukens.nl
Website: www.puurkeukens.nl