Sanisale

Sanisale is een jong en dynamisch sanitair en badkamerbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Sanisale behoort tot de marktleiders in de Benelux. Wij hebben dit bereikt door kwaliteit te leveren tegen lage prijzen. Vervolgens hebben we de meeste producten op voorraad.

Als badkamerformule zijn wij uniek met onze 38 complete showrooms verspreid over Nederland. Er is altijd een winkel bij u in de buurt. Ook voor vragen of advies bent u van harte welkom.

Het uitgebreide assortiment van Sanisale bevat sanitair en tegels voor de moderne badkamer. Met ons assortiment richt u een badkamer in van hoogstaande kwaliteit.

Wij bieden producten van A-merk fabrikanten voor een lage prijs. Heeft u deze prijs ergens anders goedkoper gezien? Dan passen wij de prijs speciaal voor u aan!

Sanitair en badkamers

Met ons assortiment heeft u voor de inrichting van uw badkamer zeer uitgebreide keuzemogelijkheden. Van douches tot closets en van baden tot zeephouders. Uit al deze producten kiest uzelf voor het gewenste luxe- en comfortniveau.

Aanbiedingen

Sanisale heeft scherpe aanbiedingen voor uw badkamer en sanitair. Variërend van staffelkorting tot actie-sets. Onze actie-sets hebben zeer lage prijzen en u bent altijd verzekerd van een passend geheel. Denkt u hierbij aan actie-sets van A-merken zoals Villeroy & Boch en Sphinx.

BETER-WONEN-PLAN

Voor de betaling van uw badkamer (-producten) kunt u gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan van Finance Bizniz. Middels een maandelijkse betaling bent u verzekerd van een vaste rente gedurende de looptijd, die voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is.

Sanisale Heerlen

Sanisale Heerlen is gevestigd op de grootste woonboulevard van Europa. Bij ons kunt u terecht voor een complete badkamer- of toiletinrichting maar óók voor losse zaken kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen u begeleiden door het gehele traject, van advies, 3D ontwerp tot en met de realisatie. In onze showroom van bijna 1400 m² kunt u óók terecht voor een nieuwe keuken.

Loop gerust eens binnen om inspiratie op te doen of voor vrijblijvend advies. De koffie staat voor u klaar!

Roland Berkers, franchisenemer

Sanisale Heerlen

Adres: In de Cramer 78c te Heerlen
Telefoon : 045 – 20 80 008

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 18:00 uur
Woe 10:00 18:00 uur
Don 10:00 21:00 uur
Vrij 10:00 18:00 uur
Zat 10:00 18:00 uur
Zon 12:00 18:00 uur

E-mail: heerlen@sanisale.com
Website: www.sanisale.com