THUISINKEUKENS

THUISINKEUKENS is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de keukenbranche.

Ingegeven door de trend van het toenemende online kopen introduceren wij een nieuw keukenconcept. Wij werken niet vanuit een dure showroom, waar u door de bomen het bos niet meer ziet, maar met een uitgebalanceerd aanbod van diensten en producten.

In een ongedwongen sfeer gaan we samen met u wensen inventariseren om tot de perfecte keukenoplossing te komen.

Wij werken met een speciaal voor ons ontworpen programma, dat een 3 dimensionale weergave geeft van uw nieuwe keuken.

Indien gewenst komen we, wanneer het u past, thuis adviseren. Wij inventariseren uw wensen en gaan aan de slag met ons 3-D programma om tot de perfecte opstelling te komen. Het unieke van dit programma is dat u direct uw nieuwe keuken op een scherm ziet verschijnen.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne keuken alles kunnen wij leveren en wel direct af fabriek. Ook voor de apparaten zijn we het aangewezen adres.

Als we dan alles hebben uitgezocht maken we voor u zonder onderhandelen een passende offerte met direct een scherpe prijs.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Neem contact op

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek om uw keukenwensen samen met ons te realiseren, of kom gewoon eens gezellig aan.

De koffie staat klaar.

THUISINKEUKENS

Adres:  Edenstraat 3 te Eindhoven

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 17:30 uur
Woe 10:00 17:30 uur
Don 10:00 17:30 uur
Vrij 10:00 17:30 uur
Zat 10:00 17:00 uur
Zon gesloten

Telefoon: 040 – 845 3558

E-mail: info@thuisinkeukens.nl
Website: www.thuisinkeukens.nl