Totaal Bouw Groep Specialist realiseert de dakbedekking die passend is. Dakbedekking is een vak, een expertise van de dakdekker. Daarnaast is deze investering prima onder te brengen in het Beter-Wonen-Plan van Finance Bizniz, zodat het eenvoudig per maand betaald kan worden.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw woningverbetering gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz

De specialist

Dakbedekking is er in veel soorten materialen en technieken. U kunt uw dakbedekking onderhouden en laten repareren of vervangen. De bedekking van uw dak waarborgt beschutting tegen weersinvloeden. De dakbedekker van Totaal Bouw Groep Specialist inspecteert uw dak en bekijkt welke opties voor uw dakwerken in Eindhoven aan te bevelen zijn. En laat u de keuze. Bekijk hier alle werkzaamheden. Heeft u daklekkage in Eindhoven, bel ons direct op voor een passende oplossing.

Totaal Bouw Groep Specialist

Adres: Hoogstraat 384 te Eindhoven
Openingstijden: 10:00–17:00
Telefoon: 040 – 20 26 744

E-mail: info@tbgs.nl
Website: www.tbgs.nl