De juiste vloer op de juiste plaats.

Vloerdeluxe is de connaisseur voor luxe, houten vloeren. Het totale effect van onze vloeren is verbluffend. Neem je één plank onder de loep, dan zie, voel en ruik je gewoon dat je kwaliteit in handen (of eigenlijk onder de voeten) hebt. Vloerdeluxe maakt jouw houten vloer met passie en ze zijn meestal met de hand gemaakt. Dat maakt elke plank uniek, waardoor je kamer een hele eigen uitstraling krijgt.

Door specialisten en liefhebbers.

Het hout dat wij gebruiken voor onze vloeren kan werkelijk waar overal ter wereld vandaan komen. Zo hebben we ooit hout gebruikt uit een specifieke boom uit Brazilië (met toestemming) en hebben we hout van pallets gebruikt. Alles wordt met de hand gemaakt. Voor het overgrote deel werken wij met Europees eiken waarbij een certificaat van herkomst is bijgevoegd om zeker te zijn van correct verkregen hout.

Een sublieme vloer met sublieme afwerking.

Een houten vloer van kwaliteit verdient een volwaardige afwerking. Onze houtmeesters controleren het hout, het productieproces en doen tweemaal een meting om de afwerking tot op de millimeter te corrigeren. Een nauwkeurig en delicaat werk; alles voor het optimale resultaat. Onze houtmeesters zijn zo overtuigd van haar sublieme afwerking dat zij het aandurven om de vloer voor een periode van 10 jaar kosteloos voor jou te onderhouden

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

ONZE WERKWIJZE

Wij houden niet zo van betekenisloze beloftes. Daarom voegen wij gelijk de daad bij het woord. Kwaliteit betekent bij ons dus ook echt kwaliteit. Met ons Total Care-programma zorgen wij er voor dat jouw houten vloer een keer in de 2,5 jaar wordt gereinigd, en dat maar liefst tien jaar lang.

Maar laten wij niet op de zaken vooruit lopen. Misschien heb je nog geen houten kwaliteitsvloer bij ons gekocht. We nodigen je graag uit in onze 600 m² grote showroom, waar wij je mee op reis nemen. Je zult versteld staan van de vele kleurmogelijkheden, vloervariaties en leg-mogelijkheden. Met wat hulp van onze ervaren adviseurs ga je hoogstwaarschijnlijk met jouw droomvloer naar huis.

Vloerdeluxe

Adres: Parkweg 169 te Enschede
Telefoon: 053 – 43 43 421

Openingstijden:

Ma gesloten
Di 10:00 17:00 uur
Woe 10:00 17:00 uur
Don 10:00 17:00 uur
Vrij 10:00 17:00 uur
Zat 10:00 17:00 uur
Zon gesloten


E-mail:
 info@vloerdeluxe.nl
Website: www.vloerdeluxe.nl