De beste en eerlijkste prijs van Nederland !

W.G. Groep is opgedeeld in drie onderdelen; W.G. Keukens, W.G. Badkamers en W.G. Afbouw. Hierdoor kan er een compleet pakket worden aangeboden. Is er een grote verbouwing nodig met een nieuwe keuken, badkamer en misschien wel een uitbouw dan kunt het hele project doorlopen met W.G. Groep, zonder tussenkomst van een ander bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van een duidelijke en snelle communicatie. Bent u alleen opzoek naar een nieuwe keuken is dit natuurlijk ook geen probleem.

Bij W.G. Groep staat service en eerlijkheid bovenaan. Vanaf het begint tot het einde van een project wordt u op een betrouwbare en eerlijke manier geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Door de jarenlange ervaring bent u verzekerd van vakmanschap en uitstekende service.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw keuken gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Unieke inkoopmethode

W.G. Groep biedt zeer lage prijzen. Dit komt mede door een nauwe samenwerking met de grootste leveranciers van Europa en door een unieke inkoopmethode. Hier zijn wij zo zeker van dan wij zelf durven te zeggen dat onze producten goedkoper zijn dan die je vindt op kieskeurig.nl

Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

WG Keukens

Telefoon: 026 – 364 98 74

E-mail: info@wgkeukens.nl
Website: www.wgkeukens.nl