Een nieuwe vloer kopen?

Your Floor® Nederland biedt een ruime selectie laminaat vloeren, houten vloeren en PVC vloeren van internationale allure aan. Dit alles wordt ondersteund met een uitgekiend assortiment aan ondervloeren, vloerkleden en overige toebehoren.

Een vloer kopen bij Your Floor® is kiezen voor kwaliteit, goede service en verantwoorde producten.

SLIMME MANIER VAN BETALEN

Vervolgens kunt u voor de betaling van uw woningverbetering gebruik maken van het Beter-Wonen-Plan. Hiermee betaalt u een gering bedrag per maand, wat vervolgens voor eigen woningbezitters ook nog eens fiscaal aftrekbaar is, indien het zaken betreft die “aard en nagel vast” zijn. Neem voor een maat gesneden Beter-Wonen-Plan advies contact op met Finance Bizniz.

Houten vloeren van Your Floor®

Toe aan een nieuwe houten vloer? Bij Your Floor® kunt u een houten vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Houten vloeren hebben karakter en geven een warme sfeer in huis. Na het kopen van een houten vloer wordt deze vloer zelfs mooier, mits ze goed worden onderhouden.

Houten vloer kopen?

Your Floor® biedt een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande houten vloeren in verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Alle vloeren zijn PEFC-TÜV, CE en DiBT Deutschland gecertificeerd en hebben daarnaast ook brandklasse Cfl.S1. De houten vloeren zijn te kopen in diverse kleuren die lopen van gerookt zwart, chocoladebruin tot cappuccino wit. Met de handige klikranden is het heel eenvoudig om een houten vloer te leggen. Onze houten vloeren zijn tegen een scherp tarief te koop in onze webshop.

Houten vloer online bestellen

In alle rust uw houten vloer online kopen? Kijk dan snel verder! Al onze houten vloeren staan hier in onze webshop, zo kunt u in alle rust houten vloeren bekijken én vergelijken. Wanneer u de perfecte houten vloer heeft gevonden kunt u deze gelijk online kopen en bestellen. Na het bestellen van uw houten vloer wordt uw bestelling netjes bij u thuisbezorgd. Houd er rekening mee dat u onder de houten vloer een ondervloer dient te plaatsen.

Bij het kopen van uw nieuwe houten vloer kunt u ook gebruik maken van onze leg-service. Bij uw bestelling voegt u het desbetreffende aantal vierkante meters van de oppervlakte toe en deze rekent u direct af. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u om een montage dag in te plannen. Op de afgesproken dag en tijd zal één van onze professionals bij u thuis aan de slag gaan om uw nieuwe houten vloer te leggen. Zo wordt bij het kopen van een houten vloer de zorgen van het leggen weggenomen.

Houten vloer onderhouden

Bij het kopen van uw houten vloer raden wij u sterk aan om ook de benodigde onderhoudsproducten mee te bestellen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de houten vloer langer mee gaat. De vloer blijft in topconditie en u kunt er tenslotte nog langer van genieten.

Voor vragen of deskundig advies over het kopen van een houten vloer kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken in één van onze showrooms.

Laminaat kopen bij Your Floor®

Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Bij Your Floor® kunt u laminaat kopen, geschikt voor elk interieur. Laminaat geeft een sfeer in huis en brengt daarnaast veel voordelen met zich mee. Eén van de voordelen van een laminaat kopen is dat het makkelijk te onderhouden is. Stof trekt er niet in, maar blijft op de oppervlakte liggen. Dit scheelt weer tijd in poetsen, snel met een doek erover heen en klaar.

Laminaat kopen dat bij jou past

Bij Your Floor® kunt u geschikt laminaat kopen dat bij elk interieur past. Your Floor® heeft een groot aanbod aan kwaliteit laminaat te koop. Het laminaat is te verkrijgen in verschillende kleuren, designs en diktes. Stuk voor stuk van A-kwaliteit tegen fabrieksprijzen.

Wij geven u graag tips over het kopen van laminaat dat het beste bij u past. Een dikker laminaat is bijvoorbeeld aan te raden als er veel op gelopen gaat worden. Wist u dat u hier ook gratis uw vloerstalen kunt bestellen om te ervaren welke laminaatvloer het beste bij u thuis past?

Laminaat online bestellen

Razendsnel uw laminaat kopen door online te bestellen? Dat kan in onze webshop! Your Floor® heeft een groot aanbod aan laminaat vloeren. We hebben alle vloeren online op een rijtje staan en dit maakt het makkelijk om jouw laminaat online te kopen. Door een goed productieproces kunnen wij laminaat bieden van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tip: bestel meteen uw ondervloer en plinten mee!

Laminaat leggen

Zoals we al aangaven neemt het kopen van laminaat veel voordelen met zich mee. Laminaat is makkelijk te onderhouden en daarnaast ook gemakkelijk te leggen. In een handomdraai verfraait u een vertrek in uw eigen huis. Lees hier de tips voor het zelf leggen van een laminaatvloer. Wilt u liever dat uw laminaatvloer gelegd wordt door een professional? Maak dan gebruik van onze leg-service! Na het bestellen van uw laminaat gaat één van onze specialisten aan de slag, zodat u het meeste rendement uit uw vloer haalt.

Voor vragen of advies over het kopen van laminaat kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken in één van onze showrooms.

Gerald Zwiers, directeur

Your Floor

Adres: Rijnstraat 14 te Oss
Telefoon: 0412 – 67 50 76

Openingstijden:

Ma 08:00 17:00 uur
Di 08:00 17:00 uur
Woe 08:00 17:00 uur
Don 08:00 17:00 uur
Vrij 08:00 17:00 uur

E-mailadres: info@yourfloor.nl
Website: www.yourfloor.nl